Dom > Product > Mašina za briketiranje
Kategorija proizvoda

Praškasti prah, piljevina Briquette Press Mašine sa visoko efikasnom najnovijom tehnologijom

Mašina za briketiranje Mašina za briketiranje se uglavnom koristi za liveno gvožđe, čelik, bakar, aluminijum, visokokvalitetni mineralni prah i druge metalne sirovine direktno kroz visoki pritisak direktno u 3-6 kg cilindričnog ili drugog oblika kolače, kako bi se olakšalo skladištenje i ...

Pošaljite upit

Detalji o proizvodu

Mašina za briketiranje

Mašina za briketiranje se uglavnom koristi za liveno gvožđe, čelik, bakar, aluminijum, visokokvalitetni mineralni prah i druge metalne sirovine direktno kroz visoki pritisak direktno u 3-6 kg cilindričnog ili drugog oblika kolače, kako bi se olakšalo skladištenje i transport Smanjite proces oporavka i recikliranja transporta, gubitke topljenja.


Serijska oprema se uglavnom sastoji od sledećih komponenti:

Glavni motor je sastavljen od rama, glavnog hidrauličnog cilindra, hidrauličkog cilindra za potisnuće, hidrauličnog cilindra donje ploče, odgovarajućeg okvira, mjerila i presovane glave.

Udarci kocnice i blok presa su opremljeni sa čelikom koji je odporan na habanje i koji se brzo zamenjuje. Prednji deo udubljenja modela LINDUR-a je opremljen sa otpornim udarcem i prstenom koji je lako rastaviti i ugraditi, čime produžava vek trajanja čeličnog prstena. Relevantni delovi su posebno otvrdnjeni ili kovani u potrebnim delovima.

Hidraulična stanica: sastoji se od motora, hidraulične pumpe, uređaja za zaštitu pumpe, bloka profesionalnog regulacionog ventila i cevnog sistema koji se koristi za povezivanje presa mašina. Razumljiv dizajn, stabilan kvalitet. Opremljen sistemom za hlađenje kako bi se sprečilo neprekidno djelovanje opreme zbog pregrijavanja temperature ulja.

Konzola: sastoji se od električnog sistema i PLC-a.
Primjenljivost:

Bez dodavanja aditiva, razne čestice, prahovi od livenog gvožđa, aluminijuma, bakra, magnezijuma, titana i molibdena mogu se pritisnuti u blokove velike gustine, koji se mogu direktno zalivati ​​i smiriti, čime se znatno smanjuju troškovi i troškovi.


Fabrika mašina Wuxi Puxin

Kontakt: Peijun Guo

Mob: + 86-13951579100

Tel: + 86-510-83208381

Faks: + 86-510-83209882

Dodaj: 76 # Qianluo Load, Huishan District, Wuxi, Jiangsu, Kina

E-mail: wxpx0510@163.com

Sajt: http://www.pxslitter.com

Dobrodošli u kupovinu našeg gvožđa u prahu, piljevine za brikete sa visoko efikasnim najnovijim tehnologijama. Kao jedan od vodećih kineskih proizvođača i dobavljača u ovoj oblasti, nudimo i prilagođenu uslugu s niskom cijenom. Budite slobodni da uživate u našim kvalitetnim proizvodima napravljenim u Kini. Za citiranje, dobrodošli smo da kontaktirate našu fabriku.
Srodni proizvodi

Send your message to us

Proizvodi
Slitting serije
izravnavanje serije
Stan čelika serije
Coil upender
Kontaktiraj nas
Tel: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Dodaj: 76 # Qianluo teret, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kina
E-mail: wxpx0510@163.com
Upit