Dom > izložba > Sadržaj
Kategorija proizvoda

Primena platforme za dizanje hidraulike i njegovog porasta i pada principa

Wuxi Puxin Machinery Factory | Updated: Dec 30, 2017

Sa razvojem tehnologije u industriji i sve većim stepenom mehanizacije, sve više radova je počelo da koristi savremenu mašineriju i opremu umesto ručnog rukovanja ljudima, što ne samo da smanjuje radni intenzitet već i značajno poboljšava efikasnost rada. Hidraulična podizna platforma je mehanizovana oprema za podizanje,

 

Potrebno je samo fiksirati na hidrauličnu platformu za podizanje ili ravninu, možete pomoći u postizanju automatskog podneva za podizanje ili padanje. Optimizovani dizajn hidraulične platforme za dizanje prevazilazi nedostatke prethodne tehnike. Zbog toga što usvaja kompaktnu zatvorenu čeličnu konstrukciju sa zatvorenim kolovozom, spoljašnja grana motora i žičane vrpce su zatvorene u njemu, što nije lako za starenje i koroziju i produžava životni vek.

 

Istovremeno, hidraulična platforma za dizanje ne može se koristiti samo sa ostalom mehaničkom opremom, već se može koristiti i sam, široko se koristi, jednostavan rad, niska cena, idealna oprema za podizanje, široko se koristi u dekoraciji zgrada, instalaciji klimatizacije i tako dalje.

 

Naravno, hidraulička platforma za dizanje može se napraviti u različitim vrstama kako bi se zadovoljile potrebe tržišta. Ključ je njegova upotreba vrlo jednostavna, proces njegovog porasta je klipna bravica sa klipom u ulošku, šipka za pričvršćivanje kertridža za karticu, u klip bravu za karticu nazad na ulje, a telo kartice se opušta; slijedeća kartica koja blokira klipnu šipku u ulje, tijelo kartice je zaključano u podlošku, kartica zaključava klipnu šupljinu za vraćanje ulja, a tijelo kartice je slobodno. Pod dejstvom glavne opruge, glavna klipna šupljina se vraća na pneumatski leptir ventil, a hidraulička podizna platforma će se vratiti u prvobitni položaj.

 

Kada se hidraulička podizna platforma mora spustiti, tijelo kartice je zaključano na podlošku, klipnjača za zaključavanje klipa se vraća u ulje, opušta na tijelu kartice, glavna klipna šupljina ulazi u ulje, a glavni pogonski klip tijelo kartice se pomera nadole, a kartica Zatvorena klipna šupljina popunjena je tijelom kartona ulja, a potporna šipka za zaključavanje je zaključana; kartica zaključava klipnu šupljinu za vraćanje ulja, donji deo kućišta oslobađa glavnu klipnu šupljinu, a hidraulička podizna platforma pomera se nadole pod dejstvom glavne opruge i gravitacije.

http://www.pxslitter.com/

Proizvodi
Slitting serije
izravnavanje serije
Stan čelika serije
Coil upender
Kontaktiraj nas
Tel: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Dodaj: 76 # Qianluo teret, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kina
E-mail: wxpx0510@163.com
Upit