Dom > izložba > Sadržaj
Kategorija proizvoda

Jedinica ploča Kaiping koja zahteva performanse i upotrebu

Wuxi Puxin Machinery Factory | Updated: Jan 20, 2018

U ovoj brzoj industrijskoj eri, svi proizvođači traže visoku ili visoko profitnu, ploča Kaiping jedinica je istinita, ali za Kaiping uređaj, efikasan rad zahteva visokokvalitetne odlivke Podrška, bilo da je u lijevanju ranije, što će biti iznad marginalnog tretmana koji treba da bude sofisticiran, ovaj put da sarađuju sa boljim pločama Kaiping jedinice.

Kad je reč o postepenim visokim standardima zahtevi za teške pločice, Kaiping jedinica će takođe uključivati ​​njegov oblik mora biti tačan, a onda govoreći, veličina mora takođe biti odgovarajuća, opet zbog svoje uniformne i suptilne žitarice, i na kraju mora biti posvećena pažnja obratite pažnju da razmislite o opremi Kaiping mašine u radu specijalnih performansi, na osnovnim zahtevima koji treba garantovati da debljina lijevanja ne može biti prevelika, ali i da se održava ujednačena i osjetljiva.

Zatim, u stvari, treba obratiti pažnju na razgovore o nekim posebnim slučajevima, ploča Kaiping jedinice pri obradi delova izgleda zaobljena struktura, lijevanje bi trebalo da bude maksimalna granica da se spreči poplavni avion, a to je drugim rečima, sprečava zaustavljanje odlivanja kada se skrati. Da bi se postigli gore navedeni zahtevi mogu se postaviti u ravnomer koji ima bolji efekat, ovaj put je u stanju da obradi više kvalitetnih materijala.

Jedinica ploča Kaiping u upotrebi vremena, fenomen žlijege ne može se pojaviti. Proizvodnja ploča Kaiping proizvodne linije u radu kada je vodeća agencija u stanju ishrane.

Jedinica ploča Kaiping u upotrebi ploče nakon izravnavanja Kaiping jedinice će biti u središtu transporta, korekcije i pozicioniranja u dužinu uređaja, tada, to jest, da obratite pažnju na veličinu postavljenu u skladu sa njegovom dobrom, preciznom hranjenje za makaze, za podešavanje veličine, obratite pažnju da zaustavite hranjenje i signal za škare. Škarje nakon sečenja ploče, odloženi sloj pada na hidraulični lift iznad.

http://www.pxslitter.com/


Proizvodi
Slitting serije
izravnavanje serije
Stan čelika serije
Coil upender
Kontaktiraj nas
Tel: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Dodaj: 76 # Qianluo teret, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kina
E-mail: wxpx0510@163.com
Upit