Dom > izložba > Sadržaj
Kategorija proizvoda

Rezanje jedinice za odsecanje silicijog čelika na delu električnog upravljačkog sistema

Wuxi Puxin Machinery Factory | Updated: Jan 22, 2018

Govoreći o rezanju jedinice za odsecanje silicijumskog čelika na dijelu električnog upravljačkog sistema, pre svega, biće potreban odmotač, koristi se za otvaranje dolazećeg aluminijumskog namotaja, pri čemu se različiti tipovi zavojnice mogu postaviti ispod naprezanja za odmotavanje, za nepokretač. Prečnik od aluminijumskog namotaja je u mogućnosti izvršiti kalkulacije u realnom vremenu, a zatim se kaže da će se koristiti za kontrolu konstantnog naprezanja odseka za odmotavanje.

Rezanje jedinice za odsecanje silicijumskog čelika na delu električnog upravljačkog sistema na šipku, vrijeme je da se nosi kaiš kako bi se pomoću alatne pločice pomerili u smeru kotla, kada mašina radi na valjanju, a ne učešće u radu , ali i gornji valjak dole kako bi se igrao rezač diskova kako bi se omogućilo odvijanje naprijed naprijed kako bi se sprečilo skidanje škare za diskove.

Rezne škare za odsecanje u električnom upravljačkom dijelu odrezanih jedinica za odsecanje silicijog čelika se koriste da preuzmu vođstvo u očekivanju procesa i radnih zahteva; zupčaste jame na ovom sistemu koriste se za oslobađanje dolaznog zavojnika. Uticaj različitih unutrašnjih naprezanja u poprečni pravac na traku nakon uzdužnog sjaja. Na njegovom brzom valjku, to jest, uzemljenje segmenta linearne brzine merenja, istovremeno, to jest, obratite pažnju na osnovu izračunavanja prečnika zavojnice.

Škare za diskove u odeljku za električni upravljački sistem prorezane silicijumske čelične jedinice su takođe glavna procesna oprema za ovaj mašinski red za izvođenje podužnog striženja trake i istovremeno za odsecanje viška materijala sa obe strane aluminijuma ili kvalitet delova koji nisu u skladu sa zahtevima, tako da levi i desni kraj rolne gotovih proizvoda ispunjavaju zahteve kvaliteta.

Konačno, električni upravljački sistem na kliznoj jedinici za odsecanje silicijog čelika, glavni je to što će se koristiti u crnoj metalurgiji između čelične trake, inoxa ili aluminijumske folije, obojene metalurgije bakarnog bakarnog ploča i drugih sličnih industrija Članak i odgovarajući sistem za kontrolu namotavanja. Zbog toga je brzina kolone stolarije za rezanje silicijumskog čelika relativno visoka, to jest, treba obratiti pažnju na pojavu neprilagođenog fenomena otpadne ivice.

http://www.pxslitter.com/


Proizvodi
Slitting serije
izravnavanje serije
Stan čelika serije
Coil upender
Kontaktiraj nas
Tel: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Dodaj: 76 # Qianluo teret, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kina
E-mail: wxpx0510@163.com
Upit