Dom > izložba > Sadržaj
Kategorija proizvoda

Čelik zavojnica rezanju stroj karakteristike i održavanje

Wuxi Puxin Machinery Factory | Updated: Mar 12, 2018

Čelična zavojnica rezanju stroja uglavnom dijeli velike role roditelj role na proizvode različitih širina, a može imati efekt provjere kvalitete proizvoda. To je mnoge očite značajke, kao što su visoke preciznosti role s fotoelektrični korekciju uređaja. I ručno, automatsko dva načina upravljanja, korisnik može odabrati prema stvarnom stanju.

 

Istovremeno, Čelična zavojnica rezanju stroj ima dva namota metode za rezanju zavojnice, Naime površina namatanja i centar namatanja. Napetost povlačenja zavojnica usvaja automatsko napetost kontrolu i kontrolu metoda također ima kontrolu napetosti povratne informacije i konus. Ovo je manifestacija uređaj fleksibilnosti i jaka prilagodljivost.

 

Zavojnica slitting stroj je opremljen sa dvije vrste rezanju alata kao što su kružni nož rezanje i rezanje nož klima osigurati pouzdana kvalitetna i prikladno namještanje. Ona također ima funkciju fiksne Duljine, precizno rezanje dužine koliko je to moguće i skraćivanje uređaj se automatski blokira. Korištenje sječivo materijal proizveden od strane ventilatora. Takva slitter je vrlo pogodan za rezanju svih vrsta tanke trake.

 

Osim znajući karakteristike čelika zavojnica rezanju stroj, to je potrebno savladati svoje dnevne radove održavanja. Budući da je postignuto je slitter i križ rezač, kvalitetne slitters i križ rezači moraju koristiti. Osnovni princip svakodnevno održavanje opreme je glatko, čisto, likvidacije u mjesto kako bi se osiguralo da Klizni dijelovi opreme u dobrom stanju.

 

Posebno za rotirajuće dijelove zavojnica slitter, redovito usklađenja Izrađuju, redovite su promjene i na kolektorske pomno dokumentirano da produžite životni vijek opreme. Ako je oprema isključena za dugo vremena, sve svijetle površine treba obrisati čist, obložena uljem protiv hrđe i prekrivena plastični korica do korica cijelog stroja.

 

http://www.pxslitter.com/


Proizvodi
Slitting serije
izravnavanje serije
Stan čelika serije
Coil upender
Kontaktiraj nas
Tel: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Dodaj: 76 # Qianluo teret, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kina
E-mail: wxpx0510@163.com
Upit