Dom > izložba > Sadržaj
Kategorija proizvoda

Okvir zahtjeve i raspored žica brzi rez dužine linije

Wuxi Puxin Machinery Factory | Updated: Oct 26, 2017

Naizrezati na dužinu linija velike brzineje vrsta električne proces stroj. Ne žice elektroda uHigh-speed klipni pokreta ipješačka brzina je 8 ~ 10m/s. Žice elektroda može se koristiti više puta i brzinu obrade je visoka. To je glavna vrsta proizvodnje i uporabe u našoj zemlji, a to je originalni electrospark rezanje žice-elektrodenačin obradeu našoj zemlji.


Nit hranjenja mehanizam naizrezati na dužinu linija velike brzinese uglavnom sastoji od zavojnice nositelj, žice namota bubnja i vodič kotača. Kada točnost nit hranjenja mehanizam kapi, radijalni čahure i Aksijalni kretanje žice namota bubnja je izazvao. Radijalni inercijskoj žice namota bubnja će smanjiti napetost žice elektrode, uzrokujući žice za labav. I molibden žice će otrgnuti vodič kotača groove kada je ozbiljno.


Aksijalni pomak žice namota bubnja od uizrezati na dužinu linija velike brzineće napraviti raspored žica Neravno i proizvodnju vlakana preklop. Osovina i ležaj žice namota bubnja često proizvesti kreatinina zbog abrazije i olakšava uzrokovati slomljena žice. Tako istrošene osovine i smjer mora biti zamijenjena u vremenu. Kada se žica navijanje bubanj mijenja smjer, ako visoke frekvencije napajanja neće odrezati, molibden žice će biti spaljen zbog visoke temperature u kratkom vremenu. Stoga je potrebno je provjeriti da li je preko ograničenja putovanja prekidač na kraju žice namota bubnja je u kvaru.


Tijekom korištenja uizrezati na dužinu linija velike brzine, treba držati žice namota bubnja i vodič kotača rotirajuće fleksibilno. Inače, to će izazvati vibracije žice transportni sustav u procesu klipni pokreta. Pozitivnim graničnikom na stražnji kraj žice namota bubnja mora se prilagoditi kako bi se izbjeglo slomljena žice. Povezati čep kontaktira i trlja brzo kreće molibdena nit, koja će biti lako proizvesti utor i izazvati napetost loma, pa isto tako treba biti zamijenjen u vremenu.


Tvornica strojeva Puxin Wuxi

Kontakt: Peijun Guo

Mob: + 86-13951579100

Tel: + 86-510-83208381

Faks: + 86-510-83209882

Dodati: 76# Qianluo opterećenje, Huishan District, Wuxi, Jiangsu, Kina

E-mail:wxpx0510@163.com

Web stranica:http://www.pxslitter.com

Proizvodi
Slitting serije
izravnavanje serije
Stan čelika serije
Coil upender
Kontaktiraj nas
Tel: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Dodaj: 76 # Qianluo teret, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kina
E-mail: wxpx0510@163.com
Upit