Dom > izložba > Sadržaj
Kategorija proizvoda

Performanse stabilnosti podizanja i zahtjevi za kombinacijom komponenti hidrauličkog dizanja platforme

Wuxi Puxin Machinery Factory | Updated: Oct 30, 2017

Hidraulična platforma za dizanje je multifunkcionalna mašina za dizanje i istovar. Visina dizanja opreme može se kretati od 1 metra do 30 metara. Hidraulična podizna platforma se takođe može prilagoditi kako bi zadovoljila specijalne specifikacije prema zahtevima korisnika. Hidraulična podizna platforma se može koristiti za radove na visokoj visini i održavanje u fabrici, automatskom skladištu, parkingu, logistici, struji, saobraćaju, nafti.

Sistem dizanja hidrauličkog podiznog platformi uglavnom je pokretan hidrauličnim pritiskom, tako da će se nazvati hidrauličnom podiznom platformom. U procesu kupovine treba razmotriti opseg upotrebe, stopu iskorišćenja, radnu frekvenciju i naznačenu težinu preduzeća.

Hidraulična podizna platforma bira podnožje radnog nivoa koji je pogodan za potrebe rada uređaja. Prema utvrđenim tehničkim parametrima, sprovesti istraživanje tržišta. Prilikom izbora dobavljača, prvi uslov je da se vidi verodostojnost proizvođača, a potom i prodajni kapacitet. Sve dok je kvalitet proizvoda dobar, performanse su odlične, sigurnosni uređaj je potpuna podizna platforma, pod razumnom cenom, može se izabrati podizna platforma.

Hidraulična platforma za dizanje je vrsta lifting opreme sa dobrom stabilnošću i širokim opsegom. Hidraulična platforma za podizanje se uglavnom koristi za proizvodnu liniju visinske razlike između isporuke robe, linije materijala, offline, podešavanja visine radnog komada prilikom sklapanja radnog komada, isplaćivanja do dovodnika na visokom nivou.

Tačan izbor svih vrsta konfiguracije u hidrauličnom podiznom platformi, funkcija podizne platforme u maksimalnoj granici, može dobiti najbolji efekat upotrebe. opcionalna konfiguracija fiksne platforme za dizanje ima veštačku hidrauličnu snagu, listić za padove koji je pogodan za krug sa okolnim objektima, sigurnosne kontakte koji mogu sprečiti
sprečavajte valjanje nogu, zaštitu od organa i tako dalje.


Fabrika mašina Wuxi Puxin

Kontakt: Peijun Guo

Mob: + 86-13951579100

Tel: + 86-510-83208381

Faks: + 86-510-83209882

Dodaj: 76 # Qianluo Load, Huishan District, Wuxi, Jiangsu, Kina

E-mail: wxpx0510@163.com

Sajt: http://www.pxslitter.com


Proizvodi
Slitting serije
izravnavanje serije
Stan čelika serije
Coil upender
Kontaktiraj nas
Tel: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Dodaj: 76 # Qianluo teret, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kina
E-mail: wxpx0510@163.com
Upit