Dom > izložba > Sadržaj
Kategorija proizvoda

Debljine ploča Kaiping koristiti ukazanom pažnjom i aplikacije

Wuxi Puxin Machinery Factory | Updated: Jan 11, 2018

1. ploča Kaiping stroj u upotrebi, da li postoje neke mjere predostrožnosti?

Tanjur Kaiping stroj, korištenje procesa, postoje neke mjere predostrožnosti, uglavnom za: ako pronađete iznimku ili utjecaj takve anomalije, onda to treba odmah zatvoriti zbog održavanja. Ako nije hitno, onda je zabranjeno da prestanu koristiti Pritisnuli gumb za zaustavljanje. Osim toga, snagom i opremom, je zabranjeno da izvede bez autorizacije.

 

2. u upotrebi raspona, otvoreno daska stroj je manja od obične Kaiping stroj?

Kaiping stroj, debljina Kaiping je 0,18-25 mm, križ izrezati na veličinu Tolerancija je unutar 0,1 mm. Stoga, to može biti obrađena u rasponu debljina, 0,14-25 mm. Tanjur Kaiping stroj, koji je Kaiping stroj u je. Glavni cilj je za debele ploče, domet obradu je manja, nije moguće sa običnim Kaiping stroj, isto je.

 

3. Kaiping aluminijske, možemo koristiti tanjur Kaiping stroj? Osim toga, čelični otvoreni Kaiping to?

Kaiping aluminija može se koristiti Kaiping stroja za obavljanje, Međutim, da li ili ne koristiti debele Kaiping stroj, je vidjeti stvarne situacije i na uvjete korištenja. Ako je potrebno, onda je dostupna, općenito, možete koristiti obične Kaiping. Kaiping čelika, čeličnih traka je valjane ravno, nego će biti upotrijebljen za Kaiping stroj. Međutim, to nije korištenje ploča Kaiping stroj.

 

4. ploča Kaiping stroj, ako ispravak centar i centar je alat za odmatnje preklapaju smjer centar, zatim tanjur Kaiping, da li to ima utjecaj?

Tanjur Kaiping stroj, ako ispravak centar i centar je alat za odmatnje se ne podudara s vodstvom centra, a zatim tanjur Kaiping, nema mnogo utjecaja, jer Korekcija kotača po stezna sila, ploča može spriječiti pojavu odstupanje se događa. Međutim, ako je na listu, tu će biti problema.

http://www.pxslitter.com/

Proizvodi
Slitting serije
izravnavanje serije
Stan čelika serije
Coil upender
Kontaktiraj nas
Tel: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Dodaj: 76 # Qianluo teret, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kina
E-mail: wxpx0510@163.com
Upit