Dom > vijesti > Sadržaj
Kategorija proizvoda

Tehnički zahtjevi i teškoće Analiza ugađanja Cutter ploča za Slitting Machine

Wuxi Puxin Machinery Factory | Updated: May 24, 2017

Uzdužno Shearing strojni rezač ploča rezanje dijela nije dozvoljeno da imaju dekarburizaciju sloj i tvrdoće nije dovoljno, u cilju poboljšanja nerđajućeg performanse, zahtjevi u ploči nož u rupu, vanjskog oblu površinu od zacrnjenja tretman. U potpunom uzdužne platforme na grupe, osim za uzdužne škare ploče, također uključuje spacer, brtve i druge pomoćne dijelove, glavni cilj je da se krug oštrice može da održava određenu širinu i prilagođavanje horizontalne klirens gornje i donje rezač disk , obično se koristi brtvu debljine 0.8.15mm, njegova tvrdoća bez obzira na debljinu specifikacije, iznad 45HRC, sprečavanje ogrebotina, izdržljiv.
za uzdužne šišanje strojni rezač ploču van oblu površinu, tvrdoća termička obrada 53 , kaljenje dubina sloj nije manja od 35 mm. Također je potrebno da izvrši otkrivanje ultrazvučnih manu, prema EZB N31-90 površine prihvatanja A-level, završio nakon inspekcije magnetske čestice; za zavarivanje glodalo dio tvrdoće treba da bude 40, rezanje dio tvrdoće treba da bude 63.
To pokazuje da je rezač ploču prerezao stroj je vrlo tehnički, materijal je vrlo poseban, termička obrada je veoma teško , korištenje postojećih i quot; ukupne grijanje, lokalne brzo hlađenje i quot; Proces termičke obrade, često dovode do noža pukotina, deformacija, zaostali stresa i druga oštećenja, priroda nedostatke uzdužne smicanja čelika pojas u izgledu rez neravnina i uticaja ravninu.

Proizvodi
Slitting serije
izravnavanje serije
Stan čelika serije
Coil upender
Kontaktiraj nas
Tel: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Dodaj: 76 # Qianluo teret, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kina
E-mail: wxpx0510@163.com
Upit